Chancen und Risiken Partizipatorischer Aktionsforschung bei der Gestaltung eines nachhaltigen urbanen Ernährungssystems am Beispiel der Berner Food Pioniere

Markoni, Evelyn; Götze, Franziska (10 May 2019). Chancen und Risiken Partizipatorischer Aktionsforschung bei der Gestaltung eines nachhaltigen urbanen Ernährungssystems am Beispiel der Berner Food Pioniere In: Postwachstumsstadt. Perspektiven des sozial-ökologischen Wandels der Stadtgesellschaft. Weimar. 10.-11. Mai 2019.

Item Type:

Conference or Workshop Item (Speech)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production > Sustainability Assessment of Food Systems
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production > Consumer Behaviour

Name:

Markoni, Evelyn0000-0002-8442-792X and
Götze, Franziska0000-0001-9022-0880

Subjects:

H Social Sciences > H Social Sciences (General)

Language:

German

Submitter:

Franziska Götze

Date Deposited:

15 Mar 2021 14:33

Last Modified:

27 Jun 2022 21:46

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/14460

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