Guggisberg, Dominik

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Kopf-Bolanz, Katrin A.; Villareal Cruz, Maria Camila; Walther, Barbara; Denkel, Christoph; Guggisberg, Dominik (2023). Comparison of physicochemical properties of commercial UHT-treated plant-based beverages and cow's milk Agrarforschung Schweiz, 14, pp. 43-56. Agroscope Liebefeld-Posieux ALP 10.34776/afs14-43e

Kopf, Katrin Annika; Villarreal Cruz, María Camila; Walther, Barbara; Guggisberg, Dominik; Denkel, Christoph (2021). Schäumbarkeit kommerzieller Getränke auf Pflanzenbasis - Einfluss von Formulierung und Verarbeitung In: Liebefelder Milchtagung 2021. Online. 25.02.2021.

This list was generated on Mon Mar 4 04:09:04 2024 CET.
Provide Feedback