Schäumbarkeit kommerzieller Getränke auf Pflanzenbasis - Einfluss von Formulierung und Verarbeitung

Kopf, Katrin Annika; Villarreal Cruz, María Camila; Walther, Barbara; Guggisberg, Dominik; Denkel, Christoph (2021). Schäumbarkeit kommerzieller Getränke auf Pflanzenbasis - Einfluss von Formulierung und Verarbeitung In: Liebefelder Milchtagung 2021. Online. 25.02.2021.

Item Type:

Conference or Workshop Item (Speech)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production > Food Process Technology and Sustainable Innovation

Name:

Kopf, Katrin Annika0000-0002-7443-7489;
Villarreal Cruz, María Camila;
Walther, Barbara;
Guggisberg, Dominik and
Denkel, Christoph

Subjects:

T Technology > T Technology (General)

Language:

German

Submitter:

Katrin Annika Kopf

Date Deposited:

07 Jul 2021 15:07

Last Modified:

07 Jul 2021 15:07

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/15104

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback