Bourcet, Charlotte

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 7.

Bourcet, Charlotte (June 2023). Kinderleicht gesund = La santé, un jeu d’enfant infoHAFL: Das fundierte Magazin zur Land-, Wald- und Lebensmittelwirtschaft = Le magazine d’actualités agricoles, forestières et alimentaires(1), pp. 20-21. Berner Fachhochschule, Hochschule für Agrar-, Forst- und Lebensmittelwissenschaften HAFL

Deneulin, Pascale; Danthe, Eve; Cleroux, Marilyn; Rebenaque, Pierrick; Bourcet, Charlotte; Rouchon, Pauline; Julius, Nina; Cezanne, Marie-Louise (2022). Appréciation sensorielle des vins de chasselas par les consommateurs suisses Vignes et vergers(3), pp. 8-11. AMTRA

Jacquier, Laure; Rebenauque, Pierrick; Bourcet, Charlotte; Götze, Franziska; Rombach, Christine; Cezanne, Marie-Louise; Danthe, Eve; Deneulin, Pascale (2022). Le Chasselas vu par les consommateurs suisses Vignes et Vergers(1), pp. 13-15. AMTRA

Bourcet, Charlotte; Harms, Eugenia; Schönberg, Sonja; Götze, Franziska; Hentgen, Jérémy (2021). Better Taste! Less Waste. Bern University of Applied Sciences

Waeber, Sophie (December 2021). Les dix-heures à l’école : Recommandation vs réalité Lebensmittelindustrie, 30(11/12), pp. 16-17. Verlag Lebensmittel-Industrie

Götze, Franziska; Bourcet, Charlotte; Harms, Eugenia (8 September 2021). Better taste, less waste? Food acceptance, intake and plate waste measurement in Swiss school canteens In: 20th Roundtable on Sustainable Consumption and Production (ERSCP 2021). Graz, Austria. September 8 – 10, 2021.

Kistler, Tobias; Pridal, Angela; Bourcet, Charlotte; Denkel, Christoph (2021). Modulation of sweetness perception in confectionary applications Food Quality and Preference, 88, p. 104087. Elsevier 10.1016/j.foodqual.2020.104087

This list was generated on Wed Apr 24 04:23:18 2024 CEST.
Provide Feedback