Schweinefleisch - ein gesunder Genuss

Müller Richli, Martina; Scheeder, Martin (2020). Schweinefleisch - ein gesunder Genuss Landfreund(10), pp. 60-62. Landfreund

[img] Text
Müller_2020_Landfreund_Fett gesundes Schweinefleisch Omega-FS.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (760kB) | Request a copy

Schweinemäster können Schweinefleisch mit einfachen Mitteln noch gesünder und zarter machen. Daneben ist auch eine Reduktion des Proteingehaltes im Mastfutter ohne Einbussen in Mastleistung und Fleischqualität möglich, wenn der Landwirt in mindestens zwei Phasen füttert.

Item Type:

Journal Article (Original Article)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses

Name:

Müller Richli, Martina and
Scheeder, Martin

Subjects:

S Agriculture > S Agriculture (General)
S Agriculture > SF Animal culture

ISSN:

1420-5351

Publisher:

Landfreund

Language:

German

Submitter:

Martina Müller Richli

Date Deposited:

09 Feb 2022 11:19

Last Modified:

31 Mar 2023 12:27

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.16109

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16109

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback