Müller Richli, Martina; Scheeder, Martin (2020). Schweinefleisch - ein gesunder Genuss Landfreund(10), pp. 60-62. Landfreund
Text
Müller_2020_Landfreund_Fett gesundes Schweinefleisch Omega-FS.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (760kB) | Request a copy |
Official URL: https://ade.landfreund.ch/
Schweinemäster können Schweinefleisch mit einfachen Mitteln noch gesünder und zarter machen. Daneben ist auch eine Reduktion des Proteingehaltes im Mastfutter ohne Einbussen in Mastleistung und Fleischqualität möglich, wenn der Landwirt in mindestens zwei Phasen füttert.
Item Type: |
Journal Article (Original Article) |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses |
Name: |
Müller Richli, Martina and Scheeder, Martin |
Subjects: |
S Agriculture > S Agriculture (General) S Agriculture > SF Animal culture |
ISSN: |
1420-5351 |
Publisher: |
Landfreund |
Language: |
German |
Submitter: |
Martina Müller Richli |
Date Deposited: |
09 Feb 2022 11:19 |
Last Modified: |
31 Mar 2023 12:27 |
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.16109 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16109 |