Department of Business > Abteilung Lehre

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Date | Name | Item Type | Refereed | No Grouping
Number of items at this level: 9.

Brechbühler Peskova, Marie

Niklaus, Tobias; Wettstein, Miriam Dominique; Brechbühler Peskova, Marie (2018). Nachhaltige Beschaffung von Lebensmitteln In: Nachhaltige Unternehmensführung (pp. 187-210). Springer Gabler 10.1007/978-3-658-22101-0_8

Habegger, Anja

Oester, Salome; Schaller, Sara; Habegger, Anja (2019). Moderne Arbeitswelten unter der Lupe In: Nachhaltige Unternehmensführung (pp. 313-335). Wiesbaden: Gabler 10.1007/978-3-658-22101-0_13

Kissling, Ingrid

Schellinger, Jochen; Tokarski, Kim Oliver; Kissling, Ingrid (2020). Digitale Transformation und Unternehmensführung. Trends und Perspektiven für die Praxis Wiesbaden: SpringerGabler

Niklaus, Tobias

Niklaus, Tobias; Wettstein, Miriam Dominique; Brechbühler Peskova, Marie (2018). Nachhaltige Beschaffung von Lebensmitteln In: Nachhaltige Unternehmensführung (pp. 187-210). Springer Gabler 10.1007/978-3-658-22101-0_8

Oester, Salome

Oester, Salome; Schaller, Sara; Habegger, Anja (2019). Moderne Arbeitswelten unter der Lupe In: Nachhaltige Unternehmensführung (pp. 313-335). Wiesbaden: Gabler 10.1007/978-3-658-22101-0_13

Schaller, Sara

Oester, Salome; Schaller, Sara; Habegger, Anja (2019). Moderne Arbeitswelten unter der Lupe In: Nachhaltige Unternehmensführung (pp. 313-335). Wiesbaden: Gabler 10.1007/978-3-658-22101-0_13

Schellinger, Jochen

Schellinger, Jochen; Tokarski, Kim Oliver; Kissling, Ingrid (2020). Digitale Transformation und Unternehmensführung. Trends und Perspektiven für die Praxis Wiesbaden: SpringerGabler

Tokarski, Kim Oliver

Schellinger, Jochen; Tokarski, Kim Oliver; Kissling, Ingrid (2020). Digitale Transformation und Unternehmensführung. Trends und Perspektiven für die Praxis Wiesbaden: SpringerGabler

Wettstein, Miriam Dominique

Niklaus, Tobias; Wettstein, Miriam Dominique; Brechbühler Peskova, Marie (2018). Nachhaltige Beschaffung von Lebensmitteln In: Nachhaltige Unternehmensführung (pp. 187-210). Springer Gabler 10.1007/978-3-658-22101-0_8

This list was generated on Sun Aug 16 03:32:55 2020 CEST.
Provide Feedback