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Wenger, Alexander; Bär, Cornelia; Portmann, Reto; Schmidt, Remo S.; Eugster, Elisabeth; Weisskopf, Laure; Irmler, Stefan (2023). The aminotransferase Aat initiates 3-phenyllactic acid biosynthesis in Pediococcus acidilactici Frontiers in Microbiology, 14 Frontiers Research Foundation 10.3389/fmicb.2023.1150425
Meier, Matthias; Götze, Franziska; Markoni, Evelyn; Eugster, Elisabeth; Heine, Daniel; Kopf, Katrin Annika; Denkel, Christoph (2021). Ernährungssysteme nachhaltiger gestalten : Einblicke in die transdisziplinären Forschungsaktivitäten der Berner Fachhochschule, Fachbereich Food Science & Management VSH-Bulletin, 47(1), pp. 25-35. Vereinigung der Schweizerischen Hochschuldozierenden VSH
Eugster, Elisabeth; Sartori, Carlotta; Louviot, Fanny; Ramseier, Hans; Looser, Florence; Bachmann, Hans-Peter; Arias, Emmanelle; Von Ah, Ueli; Weisskopf, Laure (2020). Mikrobielle Schutzkulturen Lebensmittel Technologie, 53(11), pp. 18-19. Swiss Professional Media
Eugster, Elisabeth; Heine, Daniel; Sartori, Carlotta (2020). Unsichtbare Lebensgemeinschaften in fermentierten Lebensmitteln Hotspot(42), p. 18. Akademie der Naturwissenschaften (SCNAT), Forum Biodiversität
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Franco Lucas, Bárbara; Guelpa, Raffaele; Brunner, Thomas; Denkel, Christoph; Costa, Jorge (27 October 2020). Development of snacks enriched with Açai pulp powder In: 7th Simposio de Segurança Alimentar. Online. 27.-29. Oktober 2020.