Stoll, P.

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Journal Article

Ruiz-Ascacibar, I.; Stoll, P.; Kreuzer, M.; Boillat, V.; Spring, Peter; Bee, G. (2017). Impact of amino acid and CP restriction from 20 to 140 kg BW on performance and dynamics in empty body protein and lipid deposition of entire male, castrated and female pigs animal, 11(3), pp. 394-404. Cambridge University Press 10.1017/S1751731116001634

Scheeder, Martin; Müller Richli, Martina; Stoll, P.; Harms, Eugenia; Forestier, S. (2017). Traditionelle Westschweizer Spezialitäten aus regional erzeugtem Schweinefleisch Agrarforschung Schweiz, 8(4), pp. 126-133. Agroscope Liebefeld-Posieux ALP

Conference or Workshop Item

Scheeder, Martin; Müller Richli, Martina; Stoll, P.; Harms, Eugenia; Forestier, S. (2017). Jambon de Borne und Boutefas als AOP-Kandidaten In: Klimawandel und Nutztiere: eine wechselseitige Beeinflussung : Tagungsbericht 18. Mai 2017. ETH-Schriftenreihe zur Tierernährung: Vol. 40 (pp. 145-148). Zürich: ETH Zürich, Institut für Agrarwissenschaften

This list was generated on Tue Apr 16 04:21:21 2024 CEST.
Provide Feedback