Lamm: Nischenprodukt mit Zukunft

Götze, Franziska (18 January 2019). Lamm: Nischenprodukt mit Zukunft Foodaktuell, 99(1+2), pp. 4-5. Metzgereipersonal-Verband der Schweiz

[img] Text
Götze 2019 - Lamm Nischenprodukt mit Zukunft.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (100kB) | Request a copy

Mit einem Importanteil von über 60 Prozent unterscheidet sich der Schweizer Lammfleischmarkt deutlich vom Markt für Rind und Schweinefleisch. Eine neue Studie analysiert den Markt.

Item Type:

Newspaper or Magazine Article

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production

Name:

Götze, Franziska0000-0001-9022-0880

Subjects:

S Agriculture > S Agriculture (General)
S Agriculture > SF Animal culture

ISSN:

1662-3703

Publisher:

Metzgereipersonal-Verband der Schweiz

Language:

German

Submitter:

Franziska Götze

Date Deposited:

08 Jan 2020 14:10

Last Modified:

18 Dec 2020 13:29

Related URLs:

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.9841

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/9841

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback