Götze, Franziska (18 January 2019). Lamm: Nischenprodukt mit Zukunft Foodaktuell, 99(1+2), pp. 4-5. Metzgereipersonal-Verband der Schweiz
Text
Götze 2019 - Lamm Nischenprodukt mit Zukunft.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (100kB) | Request a copy |
Official URL: https://www.foodaktuell.ch/2018/10/25/lamm-ein-nis...
Mit einem Importanteil von über 60 Prozent unterscheidet sich der Schweizer Lammfleischmarkt deutlich vom Markt für Rind und Schweinefleisch. Eine neue Studie analysiert den Markt.
Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production |
Name: |
Götze, Franziska0000-0001-9022-0880 |
Subjects: |
S Agriculture > S Agriculture (General) S Agriculture > SF Animal culture |
ISSN: |
1662-3703 |
Publisher: |
Metzgereipersonal-Verband der Schweiz |
Language: |
German |
Submitter: |
Franziska Götze |
Date Deposited: |
08 Jan 2020 14:10 |
Last Modified: |
18 Dec 2020 13:29 |
Related URLs: |
|
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.9841 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/9841 |