Götze, Franziska; Brunner, Thomas (2016). "Swissness" et durabilité Alimenta : Fachzeitschrift fuer die Lebensmittelwirtschaft(23), pp. 21-23. foodaktuell AG
Text
2016-23 - Nachhaltigkeit und Swissness.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (486kB) | Request a copy |
Official URL: https://www.foodaktuell.ch/2016/12/12/64588-2/
Nachhaltigkeit ist für die Schweizer ein klares Kaufkriterium. Welchen Zusammenhang es zur Herkunft "Schweiz" gibt, zeigt eine Umfrage der Hochschule für Agrar-, Forst- und Lebensmittelwissenschaften (HAFL).
Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production > Consumer Behaviour |
Name: |
Götze, Franziska0000-0001-9022-0880 and Brunner, Thomas0000-0002-6770-6548 |
Subjects: |
H Social Sciences > H Social Sciences (General) |
ISSN: |
1663-9855 |
Publisher: |
foodaktuell AG |
Language: |
German |
Submitter: |
Franziska Götze |
Date Deposited: |
15 Mar 2021 14:47 |
Last Modified: |
06 Aug 2024 11:18 |
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.14457 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/14457 |