Repository logo
  • English
  • Deutsch
  • Français
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. CRIS
  3. Publication
  4. Facteurs influençant la cristallisation du lactose dans la production de poudre de lactosérum
 

Facteurs influençant la cristallisation du lactose dans la production de poudre de lactosérum

URI
https://arbor.bfh.ch/handle/arbor/42013
Version
Published
Date Issued
2020-01-21
Author(s)
Kopf, Katrin Annika  
Type
Conference Paper
Language
German
Subjects
T Technology (General)
DOI
10.24451/arbor.13578
https://doi.org/10.24451/arbor.13578
Organization
Hochschule für Agrar-, Forst- und Lebensmittelwissenschaften  
Konsumentenorientierte Lebensmittelproduktion  
Lebensmittelprozesstechnologie und nachhaltige Innovation  
Conference
Liebefelder Milchtagung 2020
Submitter
Lutz, Simon
Citation apa
Kopf, K. A. (2020). Einflussfaktoren auf die Laktosekristallisation bei der Herstellung von Molkenpulver. Liebefelder Milchtagung 2020. https://doi.org/10.24451/arbor.13578
File(s)
Loading...
Thumbnail Image

restricted

Name

MilchtagungKatrinKopf_Vortrag200114.pdf

Size

1.15 MB

Format

Adobe PDF

Checksum (MD5)

14c944438e2a0e3d3bd1ea45848dc71c

Loading...
Thumbnail Image

restricted

Name

MilchtagungKatrinKopfVortrag200120franz.pdf

Size

1.15 MB

Format

Adobe PDF

Checksum (MD5)

91f22c642bf1ecd7c8bf9564ea4bbe9a

About ARBOR

Built with DSpace-CRIS software - System hosted and mantained by 4Science

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
  • Our institution