Ersatz von Sojaextraktionsschrot durch alternative Proteinfuttermittel zur nachhaltigen Erzeugung von hochwertigem Rindfleisch

Kurrig, Magdalena; Kreuzer, M.; Reidy, Beat; Scheurer, Andreas; Giller, K. (14 May 2019). Ersatz von Sojaextraktionsschrot durch alternative Proteinfuttermittel zur nachhaltigen Erzeugung von hochwertigem Rindfleisch In: Fachtagung Mengen- und Spurenelemente: essentiell für Leistung und Tiergesundheit. Zürich. 14. Mai 2019.

[img] Text
Einsatz alternativer Proteinquellen zur nachhaltigen Rindfleischerzeugung.pdf - Accepted Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (163kB) | Request a copy

Item Type:

Conference or Workshop Item (Paper)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Resource-efficient agricultural production systems
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture

Name:

Kurrig, Magdalena;
Kreuzer, M.;
Reidy, Beat0000-0002-8619-0209;
Scheurer, Andreas and
Giller, K.

Subjects:

S Agriculture > S Agriculture (General)
S Agriculture > SF Animal culture

Language:

German

Submitter:

Nadine Werndli

Date Deposited:

13 Jan 2020 06:33

Last Modified:

18 Dec 2020 13:29

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.9904

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/9904

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback