Götze, Franziska (6 February 2019). Lamm ist ein Trendprodukt: Die naturnahe Produktion trifft den Nerv der Zeit Schweizer Bauer, 173(10), p. 7. Schweizer Bauer
Text
Götze 2019 - Lamm ist ein Trendprodukt.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (1MB) | Request a copy |
Official URL: https://www.schweizerbauer.ch/
Mit einem Importanteil von über 60% unterscheidet sich der Schweizer Lammfleischmarkt deutlich vom Markt für Rind und Schweinefleisch. Eine Studie der HAFL zeigt nun: Schweizer Lammfleisch hat grosses Potenzial.
Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production |
Name: |
Götze, Franziska0000-0001-9022-0880 |
Subjects: |
S Agriculture > S Agriculture (General) S Agriculture > SF Animal culture |
ISSN: |
1420-0546 |
Publisher: |
Schweizer Bauer |
Language: |
German |
Submitter: |
Franziska Götze |
Date Deposited: |
08 Jan 2020 13:56 |
Last Modified: |
11 Jan 2022 15:25 |
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.9840 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/9840 |