Einfluss des Fütterungssystems auf die Fett- und Proteinzusammensetzung der Milch

Sutter, Michael; Bär, C.; Egger, C.; Portmann, R.; Bisig, W.; Reidy, Beat (2015). Einfluss des Fütterungssystems auf die Fett- und Proteinzusammensetzung der Milch In: 59. Jahrestagung der AGGF in Aulendorf: Grünland effizient und umweltschonend nutzen (pp. 156-159). Aulendorf: Landwirtschaftliches Zentrum Baden-Württemberg (LAZBW)

[img] Text
20_Sutter_AGGF_Einfluss.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (289kB) | Request a copy

Item Type:

Conference or Workshop Item (Paper)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Resource-efficient agricultural production systems
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture

Name:

Sutter, Michael;
Bär, C.;
Egger, C.;
Portmann, R.;
Bisig, W. and
Reidy, Beat0000-0002-8619-0209

Subjects:

S Agriculture > S Agriculture (General)

ISBN:

978-3-00-049985-2

Publisher:

Landwirtschaftliches Zentrum Baden-Württemberg (LAZBW)

Language:

German

Submitter:

Admin import user

Date Deposited:

10 Mar 2020 13:57

Last Modified:

18 Dec 2020 13:28

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.7415

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/7415

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback