Das Schwein ist, was es frisst: Neues Bewertungssystem für die Schweinefettqualität in der Schweiz

Müller Richli, Martina; Scheeder, Martin (2014). Das Schwein ist, was es frisst: Neues Bewertungssystem für die Schweinefettqualität in der Schweiz Die Fleischwirtschaft, 94(6), pp. 57-59. Deutscher Fachverlag GmbH

[img] Text (Fotokopie)
Mueller_2014_Fleischwirtschaft_Fettqualitaet_Schwein_Bewertungskriterien.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (2MB) | Request a copy

Item Type:

Journal Article (Original Article)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Resource-efficient agricultural production systems
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture

Name:

Müller Richli, Martina and
Scheeder, Martin

Subjects:

S Agriculture > SF Animal culture

ISSN:

0015-363X

Publisher:

Deutscher Fachverlag GmbH

Language:

German

Submitter:

Admin import user

Date Deposited:

15 Aug 2019 09:26

Last Modified:

15 Apr 2020 16:54

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.7087

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/7087

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback