Zusammenarbeit in den Wertschöpfungsketten: welche Wirkung hat sie auf die Nachhaltigkeit?

Markoni, Evelyn; Götze, Franziska (21 April 2023). Zusammenarbeit in den Wertschöpfungsketten: welche Wirkung hat sie auf die Nachhaltigkeit? In: 51. Jahrestagung der Schweizerischen Gesellschaft für Agrarwirtschaft und Agrarsoziologie (SGA): Transformation der Agrar- und Ernährungssysteme: Nachhaltigkeit und Digitalisierung von Wertschöpfungsketten. Eschikon, Lindau (ZH). 20.-21. April 2023.

Item Type:

Conference or Workshop Item (Speech)

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production > Sustainability Assessment of Food Systems
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Consumer-focused Food Production > Consumer Behaviour

Name:

Markoni, Evelyn0000-0002-8442-792X and
Götze, Franziska0000-0001-9022-0880

Subjects:

H Social Sciences > HM Sociology

Language:

German

Submitter:

Evelyn Markoni

Date Deposited:

17 Nov 2023 12:10

Last Modified:

17 Nov 2023 12:10

Related URLs:

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/20405

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback