Gutes Fett durch Leinsaat

Müller Richli, Martina; Scheeder, Martin (2020). Gutes Fett durch Leinsaat Top agrar : Südplus : top agrar-Spezial für Bayern und Baden-Württemberg(10), p. 45. Deutscher Landwirtschaftsverlag

[img] Text
Müller_2020_Nachdruck Landfreund-Artikel_topagrar.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (493kB) | Request a copy

Mit der Fütterung von Leinsamen lässt sich das Verhältnis der Omega-Fettsäuren im Fleisch von Schweinen verbessern. Das zeigt ein Versuch aus der Schweiz.

Item Type:

Newspaper or Magazine Article

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses

Name:

Müller Richli, Martina and
Scheeder, Martin

Subjects:

S Agriculture > S Agriculture (General)
S Agriculture > SF Animal culture

ISSN:

2568-8421

Publisher:

Deutscher Landwirtschaftsverlag

Language:

German

Submitter:

Martina Müller Richli

Date Deposited:

09 Mar 2022 13:49

Last Modified:

09 Mar 2022 13:49

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.16110

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16110

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback