Müller Richli, Martina; Scheeder, Martin (2020). Gutes Fett durch Leinsaat Top agrar : Südplus : top agrar-Spezial für Bayern und Baden-Württemberg(10), p. 45. Deutscher Landwirtschaftsverlag
Text
Müller_2020_Nachdruck Landfreund-Artikel_topagrar.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (493kB) | Request a copy |
Official URL: https://www.topagrar.com/suedplus/aus-dem-heft/gut...
Mit der Fütterung von Leinsamen lässt sich das Verhältnis der Omega-Fettsäuren im Fleisch von Schweinen verbessern. Das zeigt ein Versuch aus der Schweiz.
Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses |
Name: |
Müller Richli, Martina and Scheeder, Martin |
Subjects: |
S Agriculture > S Agriculture (General) S Agriculture > SF Animal culture |
ISSN: |
2568-8421 |
Publisher: |
Deutscher Landwirtschaftsverlag |
Language: |
German |
Submitter: |
Martina Müller Richli |
Date Deposited: |
09 Mar 2022 13:49 |
Last Modified: |
09 Mar 2022 13:49 |
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.16110 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16110 |