So eine Sauerei, 2 : das ist tabu!

Scheeder, Martin (2020). So eine Sauerei, 2 : das ist tabu! Suisseporcs-Information(8), pp. 9-12. Suisseporcs / SUISAG

[img] Text
Scheeder_2020_SuisseporcsInformation_08_2020_Sauerei2_Das_ist_tabu.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (422kB) | Request a copy

Fleisch ist wie kein anderes Lebensmittel Gegenstand von Ge- und Verboten. Gerade auch Schweinefleisch ist davon stark betroffen. Die Hintergründe von Nahrungstabus sollen hier beleuchtet und eine rationale Sichtweise angeregt werden.

Item Type:

Newspaper or Magazine Article

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses

Name:

Scheeder, Martin

Subjects:

C Auxiliary Sciences of History > CB History of civilization
D History General and Old World > D History (General)
S Agriculture > SF Animal culture

ISSN:

1664-0586

Publisher:

Suisseporcs / SUISAG

Language:

German

Submitter:

Martin Scheeder

Date Deposited:

26 Jan 2022 14:42

Last Modified:

26 Jan 2022 14:42

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.16037

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16037

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback