Scheeder, Martin (2020). So eine Sauerei, 2 : das ist tabu! Suisseporcs-Information(8), pp. 9-12. Suisseporcs / SUISAG
Text
Scheeder_2020_SuisseporcsInformation_08_2020_Sauerei2_Das_ist_tabu.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (422kB) | Request a copy |
Official URL: https://www.saugut.swiss/de-ch/Verband/Suisseporcs...
Fleisch ist wie kein anderes Lebensmittel Gegenstand von Ge- und Verboten. Gerade auch Schweinefleisch ist davon stark betroffen. Die Hintergründe von Nahrungstabus sollen hier beleuchtet und eine rationale Sichtweise angeregt werden.
Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses |
Name: |
Scheeder, Martin |
Subjects: |
C Auxiliary Sciences of History > CB History of civilization D History General and Old World > D History (General) S Agriculture > SF Animal culture |
ISSN: |
1664-0586 |
Publisher: |
Suisseporcs / SUISAG |
Language: |
German |
Submitter: |
Martin Scheeder |
Date Deposited: |
26 Jan 2022 14:42 |
Last Modified: |
26 Jan 2022 14:42 |
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.16037 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16037 |