So eine Sauerei, 6 : ruhig mal etwas zurückkrebsen

Scheeder, Martin (2021). So eine Sauerei, 6 : ruhig mal etwas zurückkrebsen Suisseporcs-Information(4), pp. 15-18. Suisseporcs / SUISAG

[img] Text
Scheeder_2021_SuisseporcsInformation_04_2021_Sauerei_6 Krebsig.pdf - Published Version
Restricted to registered users only
Available under License Publisher holds Copyright.

Download (558kB) | Request a copy

Ist Fleisch essen so gefährlich wie Tabak rauchen? Aufgehängt am Risiko, an Krebs zu erkranken, wurde Fleisch wieder einmal zum Prügelknaben. Bei etwas gelassenerer und genauerer Betrachtung wird klar: Davon brauchen wir uns den Appetit nicht verderben zu lassen.

Item Type:

Newspaper or Magazine Article

Division/Institute:

School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses

Name:

Scheeder, Martin

Subjects:

R Medicine > R Medicine (General)
R Medicine > RA Public aspects of medicine > RA0421 Public health. Hygiene. Preventive Medicine
S Agriculture > SF Animal culture

ISSN:

1664-0586

Publisher:

Suisseporcs / SUISAG

Language:

German

Submitter:

Martin Scheeder

Date Deposited:

11 Jan 2022 14:45

Last Modified:

11 Jan 2022 15:33

ARBOR DOI:

10.24451/arbor.16035

URI:

https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16035

Actions (login required)

View Item View Item
Provide Feedback