Scheeder, Martin (2021). So eine Sauerei, 6 : ruhig mal etwas zurückkrebsen Suisseporcs-Information(4), pp. 15-18. Suisseporcs / SUISAG
Text
Scheeder_2021_SuisseporcsInformation_04_2021_Sauerei_6 Krebsig.pdf - Published Version Restricted to registered users only Available under License Publisher holds Copyright. Download (558kB) | Request a copy |
Official URL: https://www.saugut.swiss/de-ch/Verband/Suisseporcs...
Ist Fleisch essen so gefährlich wie Tabak rauchen? Aufgehängt am Risiko, an Krebs zu erkranken, wurde Fleisch wieder einmal zum Prügelknaben. Bei etwas gelassenerer und genauerer Betrachtung wird klar: Davon brauchen wir uns den Appetit nicht verderben zu lassen.
Item Type: |
Newspaper or Magazine Article |
---|---|
Division/Institute: |
School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture School of Agricultural, Forest and Food Sciences HAFL > Agriculture > Livestock and Horses |
Name: |
Scheeder, Martin |
Subjects: |
R Medicine > R Medicine (General) R Medicine > RA Public aspects of medicine > RA0421 Public health. Hygiene. Preventive Medicine S Agriculture > SF Animal culture |
ISSN: |
1664-0586 |
Publisher: |
Suisseporcs / SUISAG |
Language: |
German |
Submitter: |
Martin Scheeder |
Date Deposited: |
11 Jan 2022 14:45 |
Last Modified: |
11 Jan 2022 15:33 |
ARBOR DOI: |
10.24451/arbor.16035 |
URI: |
https://arbor.bfh.ch/id/eprint/16035 |