School of Agricultural, Forest and Food Sciences

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Date | Name | Item Type | Refereed | No Grouping
Jump to: 2018 | 2017 | 2014
Number of items at this level: 4.

2018

Zumwald, J.; Braunschweig, M.; Nemecek, T.; Schüpbach, B.; Jeanneret, Ph.; Roesch, A.; Hofstetter, P.; Reidy, Beat (2018). Life cycle assessment of grassland-based dairy production systems in Switzerland In: Sustainable meat and milk production from grasslands : proceedings of the 27th General Meeting of the European Grassland Federation. Grassland Science in Europe: Vol. 23 (pp. 541-543). Wageningen, The Netherlands: Wageningen Academic Publishers

2017

Sutter, Michael; Bär, C.; Egger, C.; Portmann, R.; Bisig, W.; Reidy, Beat (2017). Erarbeitung von Differenzierungsmerkmalen von Wiesenmilch: Einfluss der wiesenfutterbasierten Fütterung auf die Milchzusammensetzung und die Futterautonomie In: Nachhaltige Futterproduktion auf Niedermoorgrünland: Arbeitsgemeinschaft Grünland und Futterbau der Gesellschaft für Pflanzenbauwissenschaften 61. Jahrestagung. Mitteilungen der Arbeitsgemeinschaft Grünland und Futterbau: Vol. 18 (pp. 117-122). Müncheberg: Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung (ZALF)

2014

Ineichen, Simon; Thomet, P. (2014). Milchproduktion mit Wiesenfutter als alleinige Futtergrundlage: Futterbau- und Herdenmanagement eines Vollweidebetriebes Mitteilungen der Arbeitsgemeinschaft Grünland und Futterbau, 16, pp. 128-131. Belp: Jordi AG

Scheier, Rico; Scheeder, Martin; Schmidt, Heinar (2014). Assessment of porcine meat quality at the slaughter line using raman spectroscopy In: 60th International Congress of Meat Science and Technology. Punta del Este, Uruguay. 17-22 August 2014.

This list was generated on Sun Apr 5 03:32:53 2020 CEST.
Provide Feedback