Harms, Eugenia

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Journal Article

Burkard, Johannes; Nain Shah, Akshay; Harms, Eugenia; Denkel, Christoph (2023). Impact of spatial distribution on the sensory properties of multiphase 3D-printed food configurations Food Quality and Preference, 108, p. 104850. Elsevier 10.1016/j.foodqual.2023.104850

Meier, Claudia; Harms, Eugenia; Früh, Barbara; Stoffers, Helena; Bee, Giuseppe; Hartig Hugelshofer, Diana; Quander-Stoll, Nele; Stolz, Hanna (2021). The effect of polyunsaturated fatty acids (PUFA) and organic labeling on Swiss consumers’ acceptance of pork salami Organic Agriculture, 11(4), pp. 519-537. Springer 10.1007/s13165-021-00369-9

Müller Richli, Martina; Zurlinden, M; Harms, Eugenia; Stratz, P; Scheeder, Martin (2019). Schweinefleisch – zart und gesund Fleisch und Feinkost, 128, p. 13. Schweizer Fleisch-Fachverband (SFF)

Scheeder, Martin; Müller Richli, Martina; Stoll, P.; Harms, Eugenia; Forestier, S. (2017). Traditionelle Westschweizer Spezialitäten aus regional erzeugtem Schweinefleisch Agrarforschung Schweiz, 8(4), pp. 126-133. Agroscope Liebefeld-Posieux ALP

Newspaper or Magazine Article

Müller Richli, Martina; Zurlinden, M.; Harms, Eugenia; Stratz, P.; Scheeder, Martin (16 March 2019). Noch gesünderes und delikateres Schweinefleisch delikatessenschweiz.ch : Foodfachzeitung im Internet(115) Delikatessenschweiz

Müller Richli, Martina; Zurlinden, Monika; Harms, Eugenia; Stratz, Patrick; Scheeder, Martin (2019). Schweinefleisch – ein gesunder Genuss Suisseporcs-Information(2), pp. 13-14. Suisseporcs / SUISAG

Report

Bourcet, Charlotte; Harms, Eugenia; Schönberg, Sonja; Götze, Franziska; Hentgen, Jérémy (2021). Better Taste! Less Waste. Bern University of Applied Sciences

Conference or Workshop Item

Götze, Franziska; Bourcet, Charlotte; Harms, Eugenia (8 September 2021). Better taste, less waste? Food acceptance, intake and plate waste measurement in Swiss school canteens In: 20th Roundtable on Sustainable Consumption and Production (ERSCP 2021). Graz, Austria. September 8 – 10, 2021.

Julius, Nina; Amann, Jeannine; Cezanne, Marie-Louise; Deneulin, Pascale; Guggenbühl, Barbara; Harms, Eugenia; Käser-Käserman, Fanny; Käser, Walter; Nuessli-Guth, Jeanette; Bongartz, Anette (12 August 2021). Age-related associations of selected odours - what differences exist between language regions and different age-groups in Switzerland? sub study of the international study: smells like teen spirit II In: Pangborn 2021 : 14th Pangborn Sensory Science Symposium : Sustainable Sensory Science. Online. August 9-12, 2021.

Müller Richli, Martina; Harms, Eugenia; Holinger, Mirjam; Scheeder, Martin (2021). Gesundes Fleisch von glücklichen Tieren In: Futtermittel mit Mehrwert für Tier und Mensch : Tagungsbericht. ETH Schriftenreihe zur Tierernährung: Vol. 43 (pp. 106-109). Zürich: ETH-Zürich, Institut für Agrarwisenschaften

Brunner, Thomas; Haueter, Petra; Harms, Eugenia (23 August 2017). Drivers for sugar-reduced food preference In: 12th Pangborn Sensory Science Symposium. Providence, Rhode Island, USA. 20.-24. August 2017.

Scheeder, Martin; Müller Richli, Martina; Stoll, P.; Harms, Eugenia; Forestier, S. (2017). Jambon de Borne und Boutefas als AOP-Kandidaten In: Klimawandel und Nutztiere: eine wechselseitige Beeinflussung : Tagungsbericht 18. Mai 2017. ETH-Schriftenreihe zur Tierernährung: Vol. 40 (pp. 145-148). Zürich: ETH Zürich, Institut für Agrarwissenschaften

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